Materiaal Info

Via de verschillende pagina’s onder het drop down menu of hieronder vind u materiaal informatie, tips voor onderhoud en reiniging en meer. Garden & Stone werkt met verschillende steensoorten en kleuren. Wij vertellen daar graag iets meer over.

Wij leveren zowel Chinees hardsteen als basalt G684, in verschillende kleuren en afwerkingen. Maar wat is nu het verschil tussen deze stenen? Dat leggen we graag uit op onderstaande materiaal info pagina’s. Tevens hebben we een informatieve pagina voor het verschil in Chinees en Belgisch natuursteen.

Ook krijgen wij vaak vragen over zowel het onderhoud als de reiniging van natuursteen. Uiteraard is elke situatie anders, maar toch proberen we een aantal tips mee te geven om het mooiste uit de natuursteen te halen!

Mist u bepaalde materiaal info? Neem dan contact met ons op, zodat we de juiste oplossing kunnen bieden. Wij waarderen uw feedback!

Materiaal Info

Verschil Belgisch en Chinees hardsteen
Chinees hardsteen
Basalt

Reiniging en Onderhoud

Reiniging en onderhoud

X

Zomer Actie 15% tot 50% korting op hardstenen zwembadranden en 10% korting op hardstenen vijverranden vanaf 10 stuks in dezelfde maat! Informeer naar de voorwaarden.

Voorraad artikelen afhalen Gezien de huidige drukte is het niet altijd mogelijk om artikelen die wij op voorraad hebben direct mee te nemen. Wij willen u vragen deze van tevoren te bestellen zodat wij samen met u naar een passende levertijd kunnen kijken.

Begrepen